SELECT contenuti.attivo_countdown,contenuti.data_countdown, contenuti.video, contenuti.localita,contenuti.id,contenuti.id_categoria, contenuti.id_depends, contenuti.data_evento, contenuti.sottotitolo_al, contenuti.titolo_al, contenuti.testo_al,contenuti.furl_al,contenuti_gallery.immagine from contenuti left join contenuti_gallery on contenuti.id = contenuti_gallery.id_rif and contenuti_gallery.gallery = 1 where id_categoria = 10 AND stato = 1 and contenuti.id=52 order by contenuti.ordine DESC, contenuti.id

The Power of Project Leadership – Seven Leadership Lessons

22/11/2018
Tirana

Projektet po bëhen më sfiduese, të komplikuara dhe komplekse, se kurrë më parë; tani, më shumë se kurrë, menaxherët e projekteve duhet të jenë të sigurt përballeë të papriturave, dhe dhe të rehatshëm me situatat e pakëndshme.

Dallimi që do të bëjë ndryshimin, nuk është vetëm aftësia e menaxherit të projektit për të menaxhuar projektin, por aftësia e menaxherit të projektit që të kalojë dhe të përshtatet nga menaxher në Lider.

Teksa e bëjnë këtë transformim, ata duhet të përfshihen, të jenë transparentë dhe të hapur, jo vetëm me ekipin e tyre të projektit, por me sponsorët, aktorët dhe klientët e tyre, nëse me të vërtetë janë të gatshëm për të arritur rezultate të suksesshme.

 

Objektivi është ai i demonstrimit se është jetësore, që menaxherët e projektit të sigurojnë rezultate të qëndrueshme dhe pozitive për ekipin e tyre, sponsorët, palët e interesuara, klientët, për shoqërinë dhe vendin e tyre; që ata duhet të përshtaten nga të qënit një "Menaxher Projekti" për të qenë në gjendje të bëhet një "Lider Projekti".

Të demonstrojë që të gjithë Menaxherët e Projektit kanë aftësinë për të udhëhequr, por jo të gjithë Menaxherët e Projektit besojnë në aftësinë e tyre. 

 

Web Agency Lecce - Scirocco Multimedia